O nama

Lim inženjering je firma koja se za kratko vreme izborila za svoju poziciju na srpskom tržištu. Naši proizvodi se koriste za pokrivanje i oblaganje građevinskih objekata u stambenoj gradnji ili u industrijskom građevinarstvu: hala, magacina, pomoćnih i glavnih objekata, garaža, nadstrešnica, zgrada, itd.

Ujedno se bavimo izradom i montažom građevinsko limarskom galanterijom široke praktične primene i krovnih i fasadnih trapezastih profila. U sklopu naše firme bavimo se uvozom i prodajom svih vrsta veznih sredstava, mašina i alata.

Karakteristika preduzeća je stalni uspon, kako u razvoju proizvodnih kapaciteta, tako i u osvajanju novih proizvoda, proširenju obima poslovanja i broju zaposlenih. 2010, 2011 i 2012 su godine svima poznate po velikoj finansijskoj krizi, naša kompanija je izgradila preko 40 objekata širom naše zemlje. Postali smo poznati po kvalitetu, stručnosti, uštedi, profesionalnosti i fleksibilnosti.

KVALITET

Sposobni smo da osmislimo i realizujemo projekte visokog kvaliteta, niskih finansijskih ulaganja i kratkih rokova, nezavisno od obima posla, projektnih izazova ili sagledanih ograničenja.

STRUČNOST

Sa svojim velikim iskustvom iz oblasti arhitekture i građevinarstva u praksi, mladi stručnjaci sa visokom operativnošću i energijom, čine garanciju našeg uspeha.

UŠTEDA

Posebno veliku pažnju posvećujemo osmišljavanju kvalitetne konepcije projekta, pri čemu je nužno pravilno sagledati funkcionalne parametre i estetske zahteve, uz istovremeno što niža finansijska ulaganja. Na taj način obezbeđujemo više od 50% ukupnih mogućih ušteda u realizaciji investicionog projekta.

PROFESIONALNOST

Polazeći od stava da kvalitet nema alternativu i nastojeći pri tom da klijentu obezbedimo što niža finansijska ulaganja, razvili smo sistem izgradnje "ključ u ruke", kojim Vam omogućavamo da se uz minimalna finansijska ulaganja u veoma kratkom roku (od 15 do 60 dana) uselite u svoj poslovni, proizvodni ili skladišni prostor.

FLEKSIBILNOST

  • jednostavne izmene i obnova
  • jednostavno proširivanje i nadogradnja
  • maksimalna fleksibilnost pri održavanju